Перейти к содержимому

У собаки пухлина

Просмотр 2 сообщений - с 1 по 2 (из 2 всего)
  • Автор
    Roma
    Участник

Добрий вечір. Я перебуваю у відрядженні і ще протягом 5 днів не зможу показати собаку лікаря, не можу знайти собі місця і тому звертаюся до Вас. У мене шарпей, вік — 7,5 років. Тиждень тому у собаки піднялася температура до 40,3 і мама поставила укол: 1 мг анальгіну і 1 мг супрастину в одному шприці. Поставила підшкірно в складку, недалеко від хвоста. Вчора мама помітила у собаки пухлина у вигляді півсфери тверда на дотик, пухлина вона виміряла сантиметровою стрічкою від шкіри до шкіри по опуклості, вийшло 14 см. Знаходиться пухлина зліва від хвоста і трохи спускається вниз по стегну. Що це може бути? Абсцес від уколу або якогось іншого роду пухлина? Собака може лежати на боці, на торкання пухлини просто обертає голову. Сьогодні ввечері мама виміряла тепературу — 39,8. Що зараз в поточній ситуації краще зробити?

admin
    Хранитель

Вітаю!
    Можливо питання вирішилося, але таке лікування небезпечне, треба з’ясувати причину підвищення температури, збивати її просто так неефективно. Потрібно більш кваліфікована допомога. А то, що ви спостерігається швидше за все алергічний набряк, як правило, не представляє загрози.

Просмотр 2 сообщений - с 1 по 2 (из 2 всего)
  • Форум «Нажаль в нашої ветклікарні не має можливості підтримувати форум в належному стані. Просимо вас звертатися до спеціалізованого сайту з форумом — ветпартнер» закрыт для новых тем и ответов.