Перейти к содержимому

У кішки після крапель ущільненя на молочній залозі.

Просмотр 2 сообщений - с 1 по 2 (из 2 всего)
  • Автор
    KOT
    Участник

Моя кіцька почала сильно просити кота, я купила їй краплі «Секс Бар’єр»- дала стільки як було рекомедовано в іструкції на її вагу. Незнаю від цього, чи ні — у неї сильно набрякли один сосок (став прозорим в ньому рідина) Раніше я такого не помічала , їй 9 років, і раніше я використовувала інші краплі. Продовжувати їй давати ці краплі?
    Підкажіть, чи є привід для занепокоєння? Може бути якою-небудь маззю помазати? Чи це саме розсмокчеться?

admin
    Хранитель

Судячи з Вашого опису у кішки утворилася кіста молочної залози. Бажано показати її лікарю для підтвердження діагнозу. Цей процес викликаний не крапельками, але гормональні препарати прискорюють розвиток патології.
    Відразу скажу ніякі мазі тут не допоможуть. Най ефективнішим методом є хірургічне видалення пухлинного процесу молочної залози який утворив цю кісту. Дуже бажано також стерилізувати кішку.
    Доречи цю операцію ви можете провести в нашій ветеринарній клініці. Зв’яжіться з нами за допомогою кнопки дзвінок з права на сторінці сайту.

Просмотр 2 сообщений - с 1 по 2 (из 2 всего)
  • Форум «Нажаль в нашої ветклікарні не має можливості підтримувати форум в належному стані. Просимо вас звертатися до спеціалізованого сайту з форумом — ветпартнер» закрыт для новых тем и ответов.