Перейти к содержимому

У кішки болять вушка

Просмотр 6 сообщений - с 1 по 6 (из 6 всего)
  • Автор
    Олег
    Участник

У моєї кішки болять вушка. Вони весь час червоні. І сверблять. Що це може бути?

admin
    Хранитель

Все що завгодно: отит, отодектоз, алергічна реакція, вторинний симптом вірусного захворювання, грибкове захворювання і так далі.
    Мало інформації для діагностики.
    Принесіть тварину до нас в клініку, ми працюємо без вихідних за попереднім записом. В клініці ми зможемо поставити правильний діагноз та призначити адекватне лікування.
    Так буде краще.

Олег
    Участник

Поки немає часу. Але скиньте адресу. Забіжу, як звільнюся. А Ви і по вихідним працюєте? В мене ще невеличке питання, взагалі для профілактики треба вуха кішці промивати або закапувати, чи краще не чіпати, стояти? Я питав знайомих, думки розділилися 50 на 50. Що ви скажете?

admin
    Хранитель

Ми знаходимося в мыстмісті Рівне за адресою Волинської Дивізії 11.
    Стосовно вух то їх треба чистити по мірі появи в них бруду. Якщо вуха чисті, то можна не чіпати.

Олег
    Участник

Скажіт а ви кішок стерелізуєте ?

admin
    Хранитель

Так стерелызуэмо, але попередньо обовязково повідомте нас про запис на операцію за допомогою цієї форми http://www.doctorvet.rv.ua/zvorotnviklik/

Просмотр 6 сообщений - с 1 по 6 (из 6 всего)
  • Форум «Нажаль в нашої ветклікарні не має можливості підтримувати форум в належному стані. Просимо вас звертатися до спеціалізованого сайту з форумом — ветпартнер» закрыт для новых тем и ответов.