Перейти к содержимому

Кицька сильно чешеться

Просмотр 4 сообщений - с 1 по 4 (из 4 всего)
  • Автор
    Ira
    Участник

Підкажіть лікарі, кішці 3 роки, абсолютно домашня, контакту з іншими тваринами не має, годуємо Роял Канін (сухим), не стерилізована. 3 тижні тому почала розчухувати шию, на місцях утворилися подряпини від кігтів, червоні та кровоточать. Спробували застосовувати барc (краплі на холку) — ефекту ніякого. Що це може бути? І чим можна це вилікувати?

admin
    Хранитель

Причин сверблячки може бути дуже багато, і нажаль симптоми при різних причинах однакові.
    Це може бути алергія на будь що в тому числі і корм.
    Токсична дія неякісного корму та інш. В тому числі ауто токсикози при порушень функцій печінки та нирок.
    Також причиною сверблячки можуть бути паразити, грибки, бактерії які живуть на шкірі.
    Дуже часто свербіж появляється при запалені пара анальних залоз.
    Для постановки більш точного діагнозу радими вам завітати з тваринкою в нашу ветеринарну клініка яка розташована в Рівному на вулиці Волинської Дивізії 11 . Ми проведемо огляд та аналізи, призначимо адекватне лікування. Попередньо бажано нас повідомити про візит через форму дзвінок з значком телефону в меню яка розташована з права на кожній сторінці сайту.

Ira
    Участник

Дякую вам за таку подробну відповідь але нажаль в мене немає можливості до вас прийти, я живу в іншому місті, може ви зможете щось порадити так, може препарат якийсь.

admin
    Хранитель

Головне в лікувальній роботі це не зашкодити, іноді тварини можуть одужувати і самостійно, а не кваліфіковане втручання може призвести до тяжких наслідків. Тому ніякі препарати поки що радити не буду. Давайте почнемо з корму. Годівля як я вже писав один з головних факторів який може призвести до сильного свербежу.
    Радимо перевести вашу кицьку або на спеціалізований лікувальний гіпоалергенний корм, він дещо дорожчий звичайного але це варто того. Або поступово перевести кішечку на «натуральну» годівлю з анти алергенних продуктів та уникати при цьому будь-яких зі столу.

Просмотр 4 сообщений - с 1 по 4 (из 4 всего)
  • Форум «Нажаль в нашої ветклікарні не має можливості підтримувати форум в належному стані. Просимо вас звертатися до спеціалізованого сайту з форумом — ветпартнер» закрыт для новых тем и ответов.